O clinica pe care chiar merita sa o alegeti !
Contract C.A.S.M.B
Incepand cu data de 1 iulie 2011, Clinic Mimed Aslan este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Veti beneficia de consultatii si analize gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie
Clinic Mirmed Aslan
TEL:021.311.00.23 TEL:0374001873

Despre noi

Avem valoarea feedback-ului dvs. pentru a ne ajuta sa imbunatatim serviciile

 

Infiintata in anul 2010, Clinic Mirmed Aslan a patruns in domeniul medical pentru a mai pune inca o piatra de temelie in procesul de imbunatatire a vietii dumneavostra.

Clinic Mirmed Aslan este gata sa va ajute in orice situatie pentru ca este formata din medici specialisti cu o vasta experienta in urmatoarele domenii medicale: dermatologie, ginecologie, balneofizioterapie, medicina interna, cardiologie, neurologie, psihiatrie, diabet nutritie si boli metabolice, endocrinologie, ortopedie.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, ceea ce duce la un diagnostic de mare precizie, oferindu-i in acelasi timp pacientului servicii medicale de ultima ora.

Ne-am propus sa asiguram calitatea, siguranta si confidentialitatea actului medical, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim viata fiecarui pacient.

Promitem ca ne vom dezvolta din dorinta de a satisface cele mai complexe solicitari in domeniul medical.

Dotarile medicale, personalul si ambientul primitor, impletesc cu usurinta utilul si placutul, facandu-va sa va simtiti ca acasa, intr-o mare familie.